tiistai 8. kesäkuuta 2010

Hyvinkää Road Trip

Jälleen yksi raskas lukupäivä takana? Ei suinkaan! Koska Bimbolla oli vapaapäivä, Liumbokin päätti viimeisen lukuviikon kunniaksi ottaa hieman lomaa lukemisista. Ja mitäs muutakaan silloin tehdään kun on koko päivä aikaa, kuin suunnataan HYVINKÄÄLLE! Tuohon Suomen kauneimpaan rautatiekaupunkiin. Purjehtiminen sai siis tällä kertaa jäädä, kun nämä tytöt suuntasivat kohti Etelä-Suomen pohjoisinta helmeä!

Kaupungin ehdottomana etuna on se, että kaikki löytyy pääkadun varrelta, mikä suorastaan vilisi elämää. LimboBimbo oli hieman pölmistynyt tästä vieraasta elämänmenosta, mutta rohkeasti Limbo ja Bimbo kulkivat pääkatua pitkin.



Shoppailumestatkin olivat todella eksoottisia: Euromarket!!



Paikalliset osoittautuivat todella ystävällisiksi ja kielitaitoisiksi, ihan selkeää suomeahan nuo väänsivät ja vinkkasivat meille paikan kuumimmasta nähtävyydestä, Ossian Donnerin patsaasta.



Pääkatu osoittautui niin pitkäksi, että Limboa ja Bimboa alkoi väsyttää.



Onneksi tori suorastaan kuhisi elämää ja siellä vierähti hetki jos toinenkin.



Lopulta oli pakko ottaa bussi alle ja suunnata hotellillemme. Yövyimme siis tuossa alemman kuvan Cumuluksessa, ehdottomasti loisto hotelli, mainiot näkymät suoraan rautatielle. Ja huomatkaa miten pikkuisia busseja Hyvinkäällä on (tuo taksin näköinen), kuinka sööttiä.





Kohti uusia seikkailuja!

- Limbo ja Bimbo

Vinkki!



Muistakaa deodorantti kuumina hellepäivinä!

Questions and answeres, part 1

Kysymyksiä tulikin tosi paljon, suuri kiitos niistä! Päätettiinkin tehdä kaksi postausta kysymystulvan taltuttamiseksi ja tästä niistä ensimmäinen.

Teea: Ihana kuulla, että luet meijän blogia ja tykkäät siitä! Meidän mielestä olet todellakin ok. Limbobimbo suosittelee välttämään mahdollisimman tarkkaan vaa'alla käyntiä (ei sillä että oltaisiin lihavia). Tärkeintä on, että tuntee itse itsensä kotoisaksi omassa kehossaa.

Anonyymi kyseli meiltä, miten Limbo ja Bimbo ovat tavanneet toisensa. Kysymys oli niin mainio, että päätimme tehdä siitä piakkoin ihan oman postauksensa:)

Millasia teijän poikaystävät on?
Limbon poikaystävästä tulikin jo omaa postausta. Gurkan on romanttinen, hellä, hauska ja ihan erilainen kuin suomalaiset miehet. Sattumalta Gurkan ja Bimbon poikaystävä Pete ovat hyvät ystävykset! Pete on perus suomalainen mies: ei paljoa puhu eikä pussaa, mutta Bimbo on ihan myyty! Pete on yksityisyrittäjä ja oikein ahkeraa luonnetta!

mitä harrastatte?
Harrastetaan bloggaamista, agilityä, kahviloissa ja kaupoissa pyörimistä, ruoanlaittoa, sisustusta, lenkkeilyä, kauneudenhoitoa, valokuvausta, miehiä, matkailua, ratsastusta, pitsinnypläystä ja kotiviinin tekoa.

onks opiskelu ja lukeminen tosi rankkaa?
On!

mikä on teijän lempiväri?
Limbo tykkää pinkistä ja Bimbo tykkää limenvihreästä


Atte: Ihanaa, kun uskaltauduit kommentoimaan meidän blogia ja tykkäät meidän jutuista, vaikka ootkin toista sukupuolta! Meillä on hyviä uutisia sinulle! Heti kun Limbo saa Gurkanin takaisin ruotuun, blogissamme on luvassa postausta miesten pukeutumisesta! Myös miesten suhteen meillä on pettämätön tyylitaju! ja kyllä, välillä sitä tulee peppuja vilkaistua - tosin lähinnä Gurkanin ja Peten ;) Ja Atte, ens kerralla, kun huomaat Limbon tai Bimbon, niin tuu ihmeessä moikkaamaan!

Oottekste sisaruksii? Ja miten muotibloggariksi voi päästä?
Ei, ei me olla sisaruksia, vaikka näytetään kyllä ihan samalta - ainakin kaikkien tuttujen mielestä! Muotibloggariksi pääsemiseksi tarvitsee intohimoa kirjoittamiseen, motivaatiota, uusia ideoita, rautaisen lujaa atk-osaamista ja poikaystävän, joka kuvaa päivän asu -kuvat :)

Lempileffoja kyseltiin myös. Limbon lempileffa on Titanic, se on aivan ihana, eikä Limbo pysty ikinä pidättelemään kyyneliään. Gurkanin pitää aina pitää Limboa kädestä leffaa katsoessa. Bimbon lempielokuva on High school musical 2. Se on niin paljon parempi ku se ykkönen!
Twilightin Edward on niin hottis!

Mistä musasta te tykkäätte? Tai onks Beyoncé teistä hyvä?
Limbo tykkää erityisesti Tommi Läntisestä ja hänen musiikistaan. Tommi on niin rock!
Bimbo on musan suhteen aika kaikkiruokainen, Beyoncé on hyvä, mut kans Lady Gaga ja Rhianna ja Britney on just hyviä bileartisteja!

Onks teidän poikkikset kauheen komeita?
On! :)

Lähestyyks ihan vieraat miehet teitä kadulla?
Lähestyy. Välillä on se vähän raskasta, mut onhan se tosi imartelevaa :) Gurkan ja Pete ei kyl tietty tykkää.

Bloggaamisen lomassa käytiin shoppailemassa ja Bimbo löysi aivan ihanat kengät!



Ja tässä kengät LimboBimbo-tyylillä - tuo pidentää jalkoja hyvin eikä housun lahkeet lepata kovassa tuulessa!

Ruusuja ja valkoisia lakkeja

Ihanaa! Monet, varmaan useat teistä lukijoistakin, pääsivät lauantaina juhlistamaan valkolakkia tai valmistujaisia. LimboBimbo oli juhlahumussa tietysti mukana, vaikka varsinaisesti meitä ei oltu kutsuttu yksiinkään valmistujaisjuhliin. Kuitenkin päätimme ottaa päivästä kaiken irti: laitoimme lakit päähämme ja suuntasimme kaupungille seuraavanlaisissa asuissa:



Lauantaina oli välillä vähän viileää, joten Bimbo päätti yhdistää asussaan sekä viileää että lämmintä. Eikä tullut koko illan aikana kylmä! Ylä- ja alaosa ovat Stockalta, kokoa 34.



Limbo puolestaan yhdisti ihanasti sähkösiniset legginsit ja tuollaisen pitkän topin, josta pilkistää hieman ihoakin alta. Päällä oli vielä musta glitter-liivi. Toi oli tosi tyylikkään näköinen etenkin illalla baarivaloissa! Limbo oli kuin ilmetty lakkiaisjuhlija! Vaatteet óvat Seppälästä, kokoa xs.

LimboBimbon mielestä oli tosi jännä huomata lauantaina, että omista lakkiaisista tuntui olevan vain pieni hetki! Eihän tässä ole yhtään muuttunut, ja tuntuu ihan samalta kuin ennenkin! Oli ihanaa kyllä päästä muistelemaan omia lakkiaisia <3

Oliko teillä lukijoilla viikonloppuna valmistujaisjuhlia? Millaisissa asuissa te juhlistitte valkolakkeja?