tiistai 8. kesäkuuta 2010

Ruusuja ja valkoisia lakkeja

Ihanaa! Monet, varmaan useat teistä lukijoistakin, pääsivät lauantaina juhlistamaan valkolakkia tai valmistujaisia. LimboBimbo oli juhlahumussa tietysti mukana, vaikka varsinaisesti meitä ei oltu kutsuttu yksiinkään valmistujaisjuhliin. Kuitenkin päätimme ottaa päivästä kaiken irti: laitoimme lakit päähämme ja suuntasimme kaupungille seuraavanlaisissa asuissa:



Lauantaina oli välillä vähän viileää, joten Bimbo päätti yhdistää asussaan sekä viileää että lämmintä. Eikä tullut koko illan aikana kylmä! Ylä- ja alaosa ovat Stockalta, kokoa 34.



Limbo puolestaan yhdisti ihanasti sähkösiniset legginsit ja tuollaisen pitkän topin, josta pilkistää hieman ihoakin alta. Päällä oli vielä musta glitter-liivi. Toi oli tosi tyylikkään näköinen etenkin illalla baarivaloissa! Limbo oli kuin ilmetty lakkiaisjuhlija! Vaatteet óvat Seppälästä, kokoa xs.

LimboBimbon mielestä oli tosi jännä huomata lauantaina, että omista lakkiaisista tuntui olevan vain pieni hetki! Eihän tässä ole yhtään muuttunut, ja tuntuu ihan samalta kuin ennenkin! Oli ihanaa kyllä päästä muistelemaan omia lakkiaisia <3

Oliko teillä lukijoilla viikonloppuna valmistujaisjuhlia? Millaisissa asuissa te juhlistitte valkolakkeja?

2 kommenttia:

  1. Onpas hienot asut!! Itse juhlin perustylsässä mustassa mekossa ja valkoisessa neuletakissa. Sopi ainakin lakkiin:) Teillä on selkeästi(onneksi) rohkeampi maku! Jatkakaa samallalailla!

    VastaaPoista
  2. pillukolmio pilkottaa

    VastaaPoista