keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Gurkanin terveiset!

Moi, Gurkan on niin innoissaan tästä blokkaamisesta, että se halusi tulla kertomaan kuulumisiaan:

Tosi kiva että luette tyttöystväni blogia. kaikki tulee nyksin kysyä multa oonko minä se Limbon poikaystävä? Ja minähän Gurkan olen!!!!! Te suomalaiset naiset ollette niin ihania vaikka eniten minä tykätä tietysti Limbusta ,joka on niin hottisexy ;)
Minä teen miesten muoti postauksenne kun minulla ei ole tyotä. Nyt minä tehdä työtä kebab ravintolassa, aiemmin turkissa minulla oli oma vaatekauppa. Minä siis tiedän paljon muodista. Limbo aina sanoo samaa asiaa minulle!! Nyt menen Limbon kanssa kahville vaikka minä en tykkää kahvista. Mutta mitä sitten? Minä tykkään Limbosta.

Siinä oli Gurkanin terveiset, aika hyvinhän se osaa jo suomea, vaikka on niin vähän aikaa harjoitellut! Toki mä vähän autoin sitä :)

Ja loppuun vielä Gurkanin valitsema kuva:

Questions and answeres, part 2

Janni: Bimbosta tulee isona media-assistentti, eli se voi tehdä kaikkia jänniä juttuja vaikka elokuvissa tai telkkarissa. Tai valokuvaajana! (jos mä nyt koskaan valmistun, sanoo Bimbo. Ulkomailla työskentely vois olla siistii, mutta Pete ei oikein tykkää vieraista kulttuureista, niin ehkä me vaan jäädään Suomeen ja perustetaan perhe :D )

Anonyymille kyselijälle tiedoksi, nettä tokihan me käsittelemme itseruskettavia voiteita, jos lukijat sitä toivovat. Limbolla ja Bimbolla onkin pari vinkkiä aiheesta takataskussa. Käydään kyllä ihan sikana bilettämässä, voitais varmaan siitäkin laittaa postaus. Tietty jos tätä lukee tosi moni alaikäinen, niin sit sitä täytyy vähän harkita, et mitä kirjoitellaan. Mukavaa kesää sullekin!

Sitten olikin pitkä lista kysymyksiä:

Missä teihin voi törmätä?
(Esim Kampissa jos toi yks on teidät siellä nähnyt?)
No meihin voi kyllä ajoittain törmätä Kampissakin, mutta paras paikka bongaukselle on Limbon suhteen kauppiksen kirjasto ja Bimbon tapauksessa Ruoholahden Citymarketti, missä se on kesätöissä kassalla. Meistä olisi ihanaa, jos tulisitte tervehtimään.

Minkä pituisia ja painoisia te ootte?
Limbo: 170cm ja 55kg ja kengänkoko on 38 ja ylioppilaslakin 58.
Bimbo: Oon just sopiva, eli käytän vaatekokoa 34.

Onks tän blogin pitäminen ollut aina teidän unelma?
On ja vihdoinkin päästään toteuttamaan sitä :)

Mitkä on teidän poikkisten parhaat puolet?
Ne rakastaa meitä just tällaisina kuin me ollaan. (Ja Gurkanilla on hyvät lihakset ja Petellä söpö hymy)

Entäs huonoimmat?
Ne kattoo jalkapalloo :(

Mikä sen Bimbon koiran nimi on ja voiks se ihan hyvin kun siitä ei koskaan oo mitään kuvia?
Ihanaa kun te ootte niin huolehtivaisia!! Bimbon koiran nimi on Nakki ja se voi tosi hyvin. Se vaan inhoo kameraa, mies kun on.

Millainen on teidän ihannemies?
Tähän ei voi vastata muuta kuin Gurkan ja Pete

Matkustatteko koskaan julkisilla?
Tottakai! Hiilijalanjälki on LimboBimbolle sydämen asia.

Saatteko paljon lahjoja blogin kautta?
Saadaan ja yritetään aina muistaa mainita niistä teille, että tiedätte mikä on korruptiolahja ja mikä ihan itse hankittua.