torstai 10. kesäkuuta 2010

Questions and answeres, part 3

Viimeistä viedään, nimittäin teidän ihanien lukijoiden kysymyksistä :)

Anonyymi halusi tietää, että miten hoitaa miehensä kesävaatetuksen:
(Ikä 35 v, urheilullinen, pituus 185, normaali vartaloinen)
Miestenhän ei koskaan kannata antaa itse valita vaatteitaan! Joten rohkeasti vaan shoppaamaan vaatetusta miehellesi. LimboBimbo suosittelee esimerkiksi UFF nettikauppaa
josta löytyy jos jonkinmoista vermettä joka lähtöön. Parit shortsit ja muutama t-paita riittää miehelle varmasti koko kesäksi.

Olisi kiva jos me lukijat saataaisiin kuvien kautta kurkistaa teidän vaatekaappeihin:))) Onko teillä tiedossa limbonjabimbon kesäreissua? Se voisi olla mahtavaa luettavaa:)
Eiköhän vaatekaappiin kurkistaminen onnistu, Bimbo ainakin on innolla esittelemässä kaappinsa sisältöä. LimboBimbohan pyörähti jo Hyvinkäällä, täytyy katsoa jos rahat riittävät vielä toiseen kesäreissuun.

Matti: olen vähän ujon puoleinen ja haluaisin tietää mitä mieltä te olette ujoista pojista? millaisia vinkkejä antaisitte minulle naisen etsinnässä? Ihan sellainen perus suomalainen nainen kävisi..
Ujot pojat ovat söpöjä...kavereina. Joten koitahan rohkaistua niin löydät itsellesi naisen. Vinkiksi voi sanoa, että hymyile paljon ja juttele vielä enemmän.

Haluasin tietää onko teillä sisaruksia ja millaisia he ovat?
Limbolla on sisko nimeltä Nunna ja Bimbolla veli, joka on järkyttävän komea. Siinä suvussa on kyllä geenit kohdallaan (Limbon huom.)


Teillä taitaa olla silmälasit kun ette näytä teidän päitä!

Kyllä, meillä on ilman vahvuuksia olevia silmälaseja, voitaiskin esitellä niitä joskus.

Miten teillä on varaa ostaa noi kaikki vaatteet?
Bimbo käy töissä ja Limbo vaan sattui syntymään oikeaan perheeseen.

Mitä puoluetta äänestätte? (ei oo pakko vastaa jos tuntuu liian henkilökohtaiselta ja tietty jos ette oo täysikäisii niin ei sitten :)
Suomessa on vaalisalaisuus :)

Onks teillä kesätöitä?
Bimbo on töissä Citymarketissa

KIITOS kaikille ihanista kysymyksistä!