keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Vaatekriisin ratkaisu

Kaikkihan tietää miten vaikea miehille on ostaa vaatteita, tai ylipäätään saada niitä kauppaan. Bimbo on jo pitkään yrittänyt vihjailla Petelle uusien vaatteiden hankkimisesta, mutta Petestä vanhat kuteet ovat ihan jees. Koska Bimbo ei enää jaksa katsella moista menoa, tarttui hän härkää sarvista ja klikkaili netistä ostoskoriin Petelle uusia vaatteita. Ja mikä oisikaan parempi paikka kuin UFF nettikauppa, josta epäilyistä huolimatta löytyy trendikästä päälle pantavaa. Kerran kun sitä pääsee vauhtiin, niin korihan suorastaan pursusi ostoksia. No onneksi Peten palkkapäivä lähestyy.
Noi housut oli todellinen löytö ja Pete tulee varmasti kuluttamaan ne puhki. Kuten tarkkaavaisimmat varmasti huomaavat, jotain sujahti koriin myös Bimbolle. Nimittäin aivan ihana leopardikuvioinen minihame. Vähän kyllä jännittää, että millaiselta materiaalia se on, näyttää kuvassa kovin lateksiselta. Jos jollain on kokemusta tosta hameesta, niin laittakaa ihmeessä kommenttia <3

-Bimbo

White is the new black?

Tänään auringon pilkistäessä verhojen välistä Bimbo heräsi jo kuudelta ihanan poikaystävänsä Peten kainalosta. Peten piti lähteä pajalle jo ennen seitsemää, joten Bimbolla oli hyvin aikaa valita, mitä sitä laittaisi päällensä. Bimbo soittikin heti Limbolle, joka pikapikaa kaahasi aamupalalle Bimbon luo.


Syötiin yhdessä Bimbon laittama maittava aamiainen ...



...ja ehdittiin hyvin ottaa kuvat meidän päivän asuistamme!

Bimbon asu kokonaisuudessaan GinaTricotista, sattumalta kaikki tämän kevään mallistosta. Tuo tuulipukukangasta muistuttava lyhyt jakku on aivan ihanan vilpoisa ja tosi kiva päällä! Valkoiset pyöräilyshortsit on ihan mun lempparit! Musta tuntuu, että ne jotenkin pidentää mun reisiä, ja toi pitsireunus on niin söpö! Tässä kelpaa kaupungilla shopata ja blogata! Kengät puuttuu kuvasta, mutta laitoin ihan perus ballerinat!


Limbon asu on myös päästä varpaisiin gt:stä! Mitä sattumaa! Tykätään molemmat gt:stä, mutta ei kyllä kaikkia vaatteita sieltä osteta, vaikka voi siltä vähän nyt vaikuttaa! Limbolla oli tänään vähän romanttisempi fiilis päällä, ja se näkyy kanssa Limbon asuvalinnasta! Voiko noi pitseleggarit ja toi ihana pörrö-bolero vaan sopia paremmin yhteen! Joustava mekko päällä on must kiva lukea, ei kiristä niinku farkut, joten tästä tulee hyvä lukupäivä!

Sitten olikin jo aika suunnata keskustaan, Limbo lukemaan ja Bimbo bloggaamaan ja shoppaamaan. Iltapäivällä Bimbolla olikin luvassa agilityä suloisen karvaturrinsa Nakin kanssa. (joka varmasti saa vielä lähipäivinä oman postauksensa :) )
Miten on lukijat, mitä mieltä ootte meijän ekasta asupostauksesta?
ps. Bimbon järkkärin akku oli vielä latautumassa, joten kuvat on otettu kännykameralla. Pahoittelemme siis kuvien huonoa laatua :(