lauantai 5. kesäkuuta 2010

Kesäisiä tuotteita Tarjoustalosta

Bimbo sai tänään Limbon luona vieraillessaan käsiinsä Tarjoustalon uusimman kuvaston, jota ei jostain syystä Bimbolle oltu kotiin kannettu vaikka Bimbo Tarjoustalon kanta-asiakas onkin. Kuvastoa selaillessaan Bimbon silmät kiinnittyivät kuitenkin useampaankin loistavaan tuotteseen, joita tyttö tarvitsee täydelliseen kesään.

Ensinnäkin Biozell Kuivashampoo, jossa on Hypotuoksu! Se sopii myös niille, jotka ovat herkistyneitä hajusteille.



Petelle löytyi Head&Shoulders Shampoota, joka auttaa hidastamaan hiusten rikkoutumisesta aiheutavaa hiusten harvenemista. Tää on ihan loistotuote, koska Peten isä on jo kaljuuntumaan päin, ja tehän tiedätte että mitä isät edellä niin sitä pojat perässä.



Kesäkynnet taiotaan upeilla Evelyn kynsilakoilla, jotka ovat helposti levittyviä, nopeasti kuivuvia ja lopputulos on tasainen ja kestävä.



Evelyn sarja osoittautui todelliseksi löydöksi ja Bimbo aikookin yhdessä Limbon kanssa testata myös 3D-efekteillä varustetun huulikiillon, joka on kestävä, silkinpehmeä ja mikä parasta se ei tahmaa ollenkaan!



Myös MAXXXISIZE Megavolume-mascara päätyy näiden tyttöjen meikkipussiin, niin ihanalta tämä taivuttava, kohottava ja maksimaalisen tuuheuden antava ripsiväri tuntuu. Eikä varmasti jätä paakkuja.



Näillä tuotteilla pärjää kyllä koko kesän lomamatkat, vaikka rahaanhan näihin tietysti kuluu. Mutta kauneuteen on panostettava ja laatu maksaa aina :)