perjantai 4. kesäkuuta 2010

Gurkan

Bimbo poikaystävä Pete onkin jo vilahtanut blogissamme, mutta Gurkanista te ette ole vielä kuulleet mitään!! Seuraavassa siis Limbon ja Gurkanin rakkaustarina



(kuva)

Limbo tapasi Gurkanin kesällä 2009 yhteisen ystävän kotibileissä. Rakkaudesta ensi silmäyksellä tuskin voidaan puhua, sillä Gurkan oli aluksi äärimmäisen ärsyttävä ja itsetietoinen ja osasi vain huonosti suomea. Gurkan sai kuitenkin hankittua Limbon mese-osoitteen ja aloitti ahkeran viestittelyn ja mitä muutakaan nainen voi tällaisen vaivannäön jälkeen tehdä kuin vastata myöntävästi treffikutsuun.
Ensimmäiset treffit olivat aivan ihastuttavat!! Limbo ja Gurkan sekä Bimbo ja Pete menivät yhdessä Redrumiin ja se oli menoa se. Gurkan hurmasi Limbon täysin ostamallaan ruusulla ja herrasmiehen elkeillään.

Sittemmin Gurkan onkin osoittaunut todelliseksi löydöksi, sillä suomalaisilla miehillä on harvoin sellaista silmää pukeutumiselle kuin Gurkanilla on. Gurkan onkin lupautunut esittelemään suosikkiputiikkinsa Helsingistä teille rakkaat lukijat, joten pian teidänkin poikaystävät ovat yhtä muodikkaita.





Kesälomalla Gurkan ja Limbo suuntaavat Gurkanin alkupeäiseen kotimaahan Turkkiin, ja Limboa jännittää jo kovasti Gurkanin laajan suvun tapaaminen. Gurkanilla kun tätejä ja setiä sekä serkkuja riittää. Mutta eiköhän kaikki mene hyvin ja ennen kaikkea Limbo saa nätin rusketuksen itselleen.

Lähetin tuomaa

Kuten niin monen muunkin bloggaajan päivä, LimboBimbon päivä alkoi aivan ihanasti kun lähetti kolkutti oveen ja toi ihania design-hammasharjoja puurasiaan pakattuna.



Riitahan siitä meinasi tulla kun näitä ihanuuksia Limbon ja Bimbon kesken jaettiin, mutta nyt ollaan taas sulassa sovussa. Etenkin toi yksi missä oli harjasosan päällä suojus, ihastutti LimboBimbon silmää.



Hammasharjalähetin jälkeen LimboBimbo suuntasi Sinkkuelämää-leffan ensi-iltaan, siitä lisää myöhemmin.