torstai 27. toukokuuta 2010

Limbon suosikki rauta

Jos omistaa sellaisen tukan kuin Limbo, niin suoristusrautaan kannattaa panostaa. Ja siksipä Limbo on hankkinut itselleen kulttimaineessa olevan aivan ihanan Remington Shine Therapy S9950:n.

Rautahan on vähän kalliimpi, mutta varmasti joka sentin arvoinen. Rauta luovuttaa muotoilun yhteydessä hoitavaa, vitamiinirikasta avokadoöljyä. Ja mikä parasta, hiuksista ei tule tahmeat vaan ihanan kiiltävät ja terveen näköiset. Avokadoöljyn luvataan riittävän jopa 40 000 suoristuskertaan, joten ihan pian öljy ei lopu.

Tämän raudan kanssa ei siis tarvita lämpösuojasuihkeita erikseen, mutta muistattehan silti, että märkiä hiuksia ei saa suoristaa!!


Rauta hakkaa muut raudat mennen tullen, esim. GHD:n raudat on Limbon käytössä osoittautuneet ihan käyttökelvottomiksi. GHD on kömpelö ja aivan turhaan monissa blogeissa kehuttu. Eli jos todella haluat panostaa hiustesi hyvinvointiin, hanki itsellesi avokadoöljyä luovuttava remingtonin rauta ja kampauksesi kestävät pitkään.

Ja mikä parasta, NetAnttilassa on nyt tarjous tästä huippuraudasta. Ostaessasi raudan saat saman sarjan hiustenkuivaimen kaupanpäälle. Limbo taitaa tilata Bimbolle raudan, niin saa samalla itselleen jo pitkään hankintalistalla olleen hiustenkuivaimen. Mutta ei hiiskuta tästä Bimbolle vielä mitään :)