tiistai 25. toukokuuta 2010

Vieraana kesähäissä - Bimbo tarvitsee makutuomaria

Bimbo on kutsuttu elokuussa järjestettäviin kesähäihin! Häät ovat ihana juhla. Usein häissä kaikilla on tosi hauskaa, ruoka hyvää ja hääparin onnea on mahtava katsella! Häihin kuuluu tunnetusti jotain sinistä, jotain uutta ja jotain lainattua - tosin morsiammelle! Bimbo tahtoo laittaa päällensä jotain uutta ja ehkä jotain lainattua, mutta sininen on täysin Bimbon väreihin sopimaton! Nyt Bimbo kaipaakin teiltä ihanilta lukijoilta mielipiteitä ja neuvoja siitä, mikä mekko tulisi tilata häihin!


vaihtoehto 1.
ASOS Cowl Neck Slinky Bodycon Dress £36.00

Tämä mekko näyttää aivan upealta! Ok, se on vähän ehkä paljastava ja mustaa ei kai nyt joidenkin vanhojen traditioiden mukaan saisi laittaa häihin. Mutta tuo leikkaus, U-P-E-A!


vaihtoehto 2.
Oasis Long Sleeve Butterfly Maxi Dress £65.00

Maxidressit ovat tämän kesän kuuma juttu! Kaulasta varpaisiin ulottuva mekko on jokaisen vartalolle armollinen ja silti hyvin tyylikäs. Tuohon rento nuttura ja kesäiset kengät, se olisi voilá! Vai?


vaihtoehto 3.
Very by Vero Moda Oversized Silk Mix Dress £80.00

Vika vaihtoehto. Silkki on aina silkkiä: laskeutuu ihanasti, tuntuu lämpimänäkin kesäpäivänä viileältä ja toisaalta pitää lämpöä, kun on kylmä. Tuo vihreä väri on ihanan piristävä, ja mekon hihansuut ihana yksityiskohta muuten selkeälinjaisessa mekossa.

Huoh, voi tätä valinnan vaikeutta!
Lukijat, mitä olette mieltä, mikä pitäisi valita? :)

-Bimbo<3

Limbon raskas lukupäivä

Huhhuh!!!
Tää päivä on ollut niin raskas, oon lukenut jotain kahdeksan tuntia, ja välissä käynyt vaan pikaisella shoppauksella (ihan vaan perusjuttujen täydennystä kylppäriin). Ei kyllä uskois, että toi pääsykokeisiin lukeminen käy ihan työstä, mutta niin se vaan on. Oon siis hakenut jo aiemminkin kauppikseen, mutta tällä kertaa motivaatio on ihan eri luokkaa kuin koskaan aiemmin. Nyt musta tuntuu, että todella osaan noi jutut, oon lukenut kirjat läpi jotain viisi kertaa ja alleviivannutkin! Mun suurin unelma on aina ollut päästä kauppikseen, kun kuitenkin haluun sit isona tehdä töitä kaupallisella alalla. Markkinointi ois aivan ihana pääaineena ja joku business manager vois niin olla mun juttu, viel jos sais tehdä töitä uusiempien trendien parissa niin oisin niin mun unelma duunissa :)


(kuva)


Miten te rakkaat lukijat, ootteko hakemassa mihinkään nyt keväällä?
-Limpsu