perjantai 21. toukokuuta 2010

"Kaikki paitsi purjehdus on turhaa"

Torstain kunniaksi Limbo otti pääsykoelukemisista vähän vapaata ja Bimbolla sattui olemaan vapaapäivä koulusta – jos nyt yhtä tylsää tuntia ei lasketa! Päätimme näin ihanan ilman sattuessa suunnata katseemme kohti merta. LimboBimbo lähti purjehtimaan!



Pakkasimme piknik-tavarat gt:n goodiebägiin ja pistelimme menemään!


Rantauduimme ja levitimme piknik-alustamme, muotilehdet, läppärin ja aurinkorasvapurkit ja palasimme bloggaamaan päivän polttavaista aiheista (muustakin kuin kärtsänneestä ihosta).


meidän veneen perävana

turvallisuus ennen kaikkea!

Bimbon matkustaessa bussilla kohti purjehdusalustamme, tämän tarkkaavaisen neidin silmään osui eräs huomattava epäkohta: suomenruotsalaiset nuoret täyttivät bussin viimeistä paikkaa myöden, eivätkä antaneet paikkaansa huonokuntoisille vanhuksille (toim. huom. Bimbo ei ole suomenruotsalainen eikä huonokuntoinen vanhus). Edes tämän nuorisoryhmän ohjaajat eivät liikauttaneet evääkään tämän vääryyden poistamiseksi. Limbon ja Bimbon nuoruudessa jo pienille koululaisille opetettiin käytöstapoja ja mm. se, että julkisissa kulkuvälineissä paikka annetaan sitä enemmän tarvitseville!!

Ihanaa helteistä perjantaita, LimboBimbo kehottaa kaikkia nauttimaan lämmöstä, kun sitä vielä on! :)