tiistai 8. kesäkuuta 2010

Hyvinkää Road Trip

Jälleen yksi raskas lukupäivä takana? Ei suinkaan! Koska Bimbolla oli vapaapäivä, Liumbokin päätti viimeisen lukuviikon kunniaksi ottaa hieman lomaa lukemisista. Ja mitäs muutakaan silloin tehdään kun on koko päivä aikaa, kuin suunnataan HYVINKÄÄLLE! Tuohon Suomen kauneimpaan rautatiekaupunkiin. Purjehtiminen sai siis tällä kertaa jäädä, kun nämä tytöt suuntasivat kohti Etelä-Suomen pohjoisinta helmeä!

Kaupungin ehdottomana etuna on se, että kaikki löytyy pääkadun varrelta, mikä suorastaan vilisi elämää. LimboBimbo oli hieman pölmistynyt tästä vieraasta elämänmenosta, mutta rohkeasti Limbo ja Bimbo kulkivat pääkatua pitkin.



Shoppailumestatkin olivat todella eksoottisia: Euromarket!!



Paikalliset osoittautuivat todella ystävällisiksi ja kielitaitoisiksi, ihan selkeää suomeahan nuo väänsivät ja vinkkasivat meille paikan kuumimmasta nähtävyydestä, Ossian Donnerin patsaasta.



Pääkatu osoittautui niin pitkäksi, että Limboa ja Bimboa alkoi väsyttää.



Onneksi tori suorastaan kuhisi elämää ja siellä vierähti hetki jos toinenkin.



Lopulta oli pakko ottaa bussi alle ja suunnata hotellillemme. Yövyimme siis tuossa alemman kuvan Cumuluksessa, ehdottomasti loisto hotelli, mainiot näkymät suoraan rautatielle. Ja huomatkaa miten pikkuisia busseja Hyvinkäällä on (tuo taksin näköinen), kuinka sööttiä.





Kohti uusia seikkailuja!

- Limbo ja Bimbo

4 kommenttia:

  1. tosi hienoja kuvia, minkälainen kamera (varmaan joku järkkäri?) teil on ja onko siinä paljonki mega pixeleitä?

    VastaaPoista
  2. Mitäs Hyvinkää-dissausta? Te ette vaan osaa! :D

    VastaaPoista
  3. Meillä on molemmilla omat Canon EOS-1Ds Mark III:set. Ei me mistään pixeleistä mitään tiedetä, mut käy kattoo:
    http://www.canon.fi/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_SLR/EOS-1Ds_Mark_III/

    Ja LimboBimbo menetti sydämensä totaalisesti Hyvinkäälle, huolimatta siitä järkyttävän suuresta montusta keskellä kaupunkia. Mutta hyvä, että sinnekin saadaan uusi ostoskeskus niin Limbo ja Bimbo palaavat varmasti joskus takaisin.

    VastaaPoista
  4. Mikä ihmeen monttu?

    VastaaPoista