sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Bimbo Valtterin kirpparilla

Bimbo oli tänään Valtterin kirpparilla myymässä vähän viime seasonin vaatteita. Vaatekaappiin oli taas pakko saada tilaa uusille hankinnoille ja fresheille tuulille! Päivä meni nopeasti ja kaikki tavarat, jotka kirpparille vein, sain myös myytyä, eli oli onnistunut keikka! Oli tosi kivaa, kun te lukijat tulitte moikkaamaan mua. Harmi vaan, että oli niin kuhina kirpparipöydän ympärissä sekä hirmu hulina ja vilske, etten ehtiny jutella teijän kanssa kunnolla! Tällä kertaa itselle ei tarttunut mitään mukaan, missiona oli vain päästä eroon mahdollisimman monesta vaatekappaleesta!

Tässä vähän kuvamateriaalia Valtterin kirpparilta, joka on kyllä ehdottomasti Helsingin paras kirppari! Siellä on tosi laadukasta tavaraa aina myynnissä. Piti oikein varoa, ettei osta kaikella käteisellä kasseja täyteen! Valtteri on niin monivärinen ja -kulttuurinen, se on mahtavaa kun näkee erilaisia ihmisiä. Kaikki on tosi ystävällisiä ja mukavia asiakkaita! Bimbo pääsikin lähtemään Valtterista useampia euroja rikkaampana, kohti uusia ostoksia!



Pitää varmasti järkätä joku blogimiitti! LimboBimbo kirjoittelee siitä vaikka vähän myöhemmin:)Nähdään taas, kun LimboBimbon kaapit tursuavat eteiseen asti!