perjantai 28. toukokuuta 2010

se liian pieni sunday

Tässä se on, eikö oo säälittävä! Limbo veti pidemmän korren ja sai suklaa-suklaa-pirtelön, joka oli isompi!


Mäkkäristä saa muuten taas omenapiirakkaa, sitä perinteistä, jonka sisus aina polttaa suuta. Namnam! Sitä huomenna :P

Perjantai on pahin, eikun paras!

Hei kaikki!

Perjantaina LimboBimbo tapasivat lounaalla ja kahvilla keskustassa ja pistäytyivät kartoittamassa uusia ihania vaatteita, jos vaikka saisi ostettua ne parhaat päältä ennen muita!
Tänään Limbo oli laittanut seuraavanlaisen asun päällensä.

 

Tuo vaalean ja värikkään yhdistelmä todella toimii, eikö? Vastakohdat pukeutumisessa on parasta: löysää ja tiukkaa, uutta ja vanhaa, värikästä ja vaaleaa. Vaatteet ovat ihan uudet, gt:n tämän kevän mallistoa, kun taas Limbo edustaa sitä 'vanhaa'.

Bimbolla oli päällä seuraavanlainen asu. Harmi vaan, että kaupungilla oli noin +12 astetta ja välillä vesisadetta. No Bimbon mielestä Suomen kesä on niin lyhyt, että siitä tulee nauttia, vaikka vähän kylmempi ilma välillä sattuisi. Kyllä ballerinat täytyy ottaa viimeistään maaliskuun alussa käyttöön! Nuo hm:n kimaltavat shortsit on tosi mageet, mitä te tykkäätte? Oon ihan fiiliksissä mun löydöstä!




Maittavan Unicafe-lounaan jälkeen menille pirtelölle mäkkäriin. (Unicafesta saa tosi hyvällä hinta-laatu-suhteella ruokaa! Me ei saada sieltä opiskelija-alennusta, mut kyl siitä voi hyvin sen noin 6e maksaa! Ja on samalla ihana vähän bongailla yliopistolaisia. Se jotenki tuo motivaatioo! Limbo kirjottelee myöhemmin teille vähän opiskeluvinkkejä!)
Eräs herra J teki Bimbolle aivan naurettavan pienen kinuski-sundayn mäkkärissä. Bimbo oli ihan raivona! Onneksi mentiin vielä jätskien jälkeen donitseille: Niistä ei ehditty ottaa kuvaa, koska ne katosivat nopsaa LimboBimbon masuihin!

Nyt Bimbo palailee takaisin kirpparivaatteita hinnoittelemaan, adios <3


EDIT: Blogger nyt ryppyilee LimboBimbolle tai sit me ei vaan osata käyttää tätä, mut kuvia ei nyt saatu lisättyä enempää. Yritetään korjata ongelmaa! :( Laittakaa viestiä, jos joku tietäis miten ton jonku html-koodin sain pois tai sillai et näkyis vaan tätä normitekstiä, kun yrittää tehä uusia tekstei. Tulipa epäselvästi mut enivei!