perjantai 4. kesäkuuta 2010

Gurkan

Bimbo poikaystävä Pete onkin jo vilahtanut blogissamme, mutta Gurkanista te ette ole vielä kuulleet mitään!! Seuraavassa siis Limbon ja Gurkanin rakkaustarina



(kuva)

Limbo tapasi Gurkanin kesällä 2009 yhteisen ystävän kotibileissä. Rakkaudesta ensi silmäyksellä tuskin voidaan puhua, sillä Gurkan oli aluksi äärimmäisen ärsyttävä ja itsetietoinen ja osasi vain huonosti suomea. Gurkan sai kuitenkin hankittua Limbon mese-osoitteen ja aloitti ahkeran viestittelyn ja mitä muutakaan nainen voi tällaisen vaivannäön jälkeen tehdä kuin vastata myöntävästi treffikutsuun.
Ensimmäiset treffit olivat aivan ihastuttavat!! Limbo ja Gurkan sekä Bimbo ja Pete menivät yhdessä Redrumiin ja se oli menoa se. Gurkan hurmasi Limbon täysin ostamallaan ruusulla ja herrasmiehen elkeillään.

Sittemmin Gurkan onkin osoittaunut todelliseksi löydöksi, sillä suomalaisilla miehillä on harvoin sellaista silmää pukeutumiselle kuin Gurkanilla on. Gurkan onkin lupautunut esittelemään suosikkiputiikkinsa Helsingistä teille rakkaat lukijat, joten pian teidänkin poikaystävät ovat yhtä muodikkaita.





Kesälomalla Gurkan ja Limbo suuntaavat Gurkanin alkupeäiseen kotimaahan Turkkiin, ja Limboa jännittää jo kovasti Gurkanin laajan suvun tapaaminen. Gurkanilla kun tätejä ja setiä sekä serkkuja riittää. Mutta eiköhän kaikki mene hyvin ja ennen kaikkea Limbo saa nätin rusketuksen itselleen.

6 kommenttia:

  1. Mullakin on turkkilainen poikaystävä, ihana löytää joku jolla on sama tilanne. Ymmärrät varmaan kun niitä kulttuurieroja kuitenkin aina sanotaan olevan.
    Ja noi Turkin kuvat on niin ihania, voi kun munkin poikkis veis mut sinne pian. Oot todellinen onnen pekka.

    VastaaPoista
  2. Onks gurkan hyvä tanssii? Tai siis miehet harvoin on ja jos olitte viel ekoil treffeil tollases tanssimestas?

    VastaaPoista
  3. asutteko te yhdessä ja onko gurkanilla hyvät lihakset. Jos on niin mä ehkä tunnen gurkanin.

    VastaaPoista
  4. Onks teistä tullu jotenki tosi ylimielisiä tän bloggaamisen jälkeen ku ette vastaa mihinkään kommentteihin?

    VastaaPoista
  5. Maya: Turkkilaiset miehet on parhaita, vai mitä ;)
    Anonyymi: Gurkanilla on ihan mielettömän hyvät tanssimoovit. Joskus se pitää raahaa korvasta pois tanssilattialta, ettei kaikki tytöt liimautuis siihen.
    Anonyymi: Me tosiaan asutaan Gurkanin kanssa yhdessä, eikä muutenkaan olla oltu toisistamme erossa päivää kauempaa.
    Anonyymi: Kiitos, välitä Gurkanille terveiset!
    Anonyymi: Ei suinkaan, me ollaan vaan Limbo ja Bimbo ja siks meillä joskus kestää vastata. Ja muistattehan että Limbolla on just nyt pääsykoekiireitä ja Bimbokin aloitti uudessa työpaikassa (siitä lisää myöhemmin), joten vastaaminen saattaa joskus kestää pidempään kuin toivotte. Rakastetaan teitä kaikkia hurjasti <3
    Terkuin Limbo

    VastaaPoista