tiistai 22. kesäkuuta 2010

Ulos kaapista - Limbon jääkaapissa

Tosi monet on kysellyt mitä me oikein syödään, että pysytään näin hoikkina. Rohkeana tyttönä Limbo päättikin paljastaa jääkaappinsa sisällön:



Limbon ihan ehdoton lemppari on Ingmannin jogurtit, löyyy mustikkaa, mansikkaa ja metsämarjaa. Todella terveellisen aamiaisen saa kun sekoittaa smetanaa jogurttiin!
Toinen Limbon spesiaali on mansikkahillolla täytetyt oliivit, molemmat sijaitsevat keskimmäisellä hyllyllä. Toi juusto on tietysti goudaa, sillä pysyy linjat kunnossa. Padassa on Gurkanin tekemää kebab-kastiketta, joka on maailman parasta. Välipalaksi meille maistuu turkkilainen kurkku-omenasalaatti, jota varten Limbolla ja Gurkanilla on aina kaapissaan kurkkua ja omenaa. Olutta pitää tietysti olla Gurkania varten, se on tosi ihastunut just Koffiin eikä sille enää kelpaa muut merkit.




Tässä toisessa kuvassa näkyy mitä me yleensä juodaan, greippi- ja appelsiinimehua! Limbo juo myös maitoa, mutta Gurkanin turkkilainen vatsa ei sitä jostain syystä kestä. Jos muuten haluatte greippimehustanne vielä maistuvampaa, niin lurauttakaa sinne hieman sitruunatiivistettä. Ihanan virkistävä aamujuoma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti